Om Kaew Ta Massage

En plats där traditionell thaimassage möter omsorg och professionalism

Om oss

I Utby i Göteborgs ligger Kaew Ta Massage, en oas för ren och professionell massage. Vår filosofi är rotad i respekten för den traditionella thaimassagens helande egenskaper, samtidigt som vi upprätthåller en strikt professionell standard. Vi är dedikerade till att erbjuda våra kunder en genuin upplevelse av välbefinnande och återhämtning, och varje session hos oss är enbart fokuserad på terapeutisk massage för ditt fysiska och mentala välbefinnande.

Möt Pittinun - expert inom thaimassage

Pittinun, kärnan i Kaew Ta Massage, är välkänd för sin expertis inom thaimassage. Med sin utbildning från Thailand och en djup förståelse för massagens helande kraft, är Pittinun en av de mest eftertraktade massörerna i Göteborg, inte bara bland kunder utan även bland andra massörer som söker hennes tjänster för egen återhämtning och välbefinnande. Hennes förmåga att skapa en helande och föryngrande upplevelse gör varje session hos Kaew Ta Massage unik och äkta.

Vårt åtagande för din hälsa

På Kaew Ta Massage är varje behandling ett tecken på vårt åtagande för din hälsa och ditt välbefinnande. Vi tror på massage som en effektiv metod för att främja fysisk och mental återhämtning, och skräddarsyr varje session för att möta dina specifika behov. Vår klinik är designad för att vara en plats för avkoppling och återhämtning, där vi erbjuder en professionell och respektfull miljö. Vi välkomnar dig att uppleva hur vår expertis kan bidra till din hälsa och ditt välbefinnande.