Thaimassage i Göteborg

Thaimassage, Oljemassage, och Fotmassage

På Kaew Ta Massage i Göteborg specialiserar vi oss på att erbjuda en rad olika massagebehandlingar anpassade för dina specifika behov. Vare sig du söker lindring från vardagliga muskelsmärtor eller en stund av ren avkoppling, har våra erfarna terapeuter rätt lösningar för dig. Upptäck våra experttjänster inom thaimassage, oljemassage och fotmassage, designade för att återställa harmoni och välbefinnande i din kropp och själ.

Våra tjänster

Vi tar Epassi

Thaimassage

Vår thaimassage är skräddarsydd för att lindra smärta och stelhet i rygg, axlar, armar och ben. Perfekt för yrkesverksamma i vården, frisörer och chaufförer.

Pris 
30 min350 kr
60 min600 kr
90 min800 kr
120 min1100 kr

Oljemassage

Vår oljemassage kombinerar traditionella tekniker med lugnande oljor för en djupavslappnande upplevelse. Observera att vi rekommenderar kläder som inte är ömtåliga på grund av oljeanvändningen.

Pris 
30 min350 kr
60 min600 kr
90 min800 kr
120 min1100 kr

Fotmassage

Ge dina fötter den vård och uppmärksamhet de förtjänar med vår avkopplande fotmassage. Idealisk efter en lång dag eller som en del av din regelbundna välbefinnanderutin.

Pris 
30 min

350 kr

 

 

 

 

 

 

För en säker och professionell upplevelse

Vi på Kaew Ta Massage är engagerade i att erbjuda en säker och professionell miljö. Vi följer stränga riktlinjer för att säkerställa din bekvämlighet och integritet. Underkläder ska behållas på under alla våra massagebehandlingar, och vi erbjuder en upplevelse som är helt fokuserad på din hälsa och avkoppling.

Vi erbjuder enbart massagebehandlingar utan några ytterligare tjänster.

Praktisk information

Bokning: Endast via telefon - 073 981 94 69

Faciliteter: Observera att vår lokal inte har dusch eller toalett. En toalett kan ordnas vid behov.

Boka tid